Hillegersberg

Schiebroek

Berberis ligt in Hillegersberg Schiebroek. Binnen een paar minuten ben je in het winkelcentrum Schiebroek aan de Peppelweg. Hier kun je terecht bij de vele leuke boetiekjes, winkelketens en diverse horecazaken. Daarnaast is het gebouw omringd door prachtige parken en bossen, zoals het Schiebroekse Park. Een top locatie dus!

Direct Inschrijven!

Geluksvogels
wonen Dichtbij
de stad en het groen.

De unieke locatie van Berberis zorgt ervoor dat alle voorzieningen en hotspots van Rotterdam binnen handbereik zijn. Je dagelijkse boodschappen haal je bij de supermarkt in de directe omgeving. Daarnaast liggen er in de nabijheid van Berberis ook diverse sportvoorzieningen, waaronder Hockey Club Rotterdam, Rotterdamse Cricket- en Voetbalvereniging “V.O.C.”, een watersportvereniging en Monk Boulder gym waar je na een werkdag je hoofd leeg kunt maken.  

Ontpop jezelf in Rotterdam.”

Rotterdam centrum berberis

Uitstekend bereikbaar

Berberis is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Door de ligging in Schiebroek zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Ook ben je binnen 3 minuten op de N209. Een top locatie dus!

Ga je liever met het openbaar vervoer? Metro- en bushaltes zijn op loopafstand en hebben een goede OV-verbinding met Rotterdam Centraal.

Bereikbaarheid Berberis locatie